Avdancık İlköğretim Okulu Konya Beyşehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Avdancık İlköğretim Okulu Konya BeyşehirAvdancık İlköğretim Okulu Hakkında - Avdancık İlköğretim Okulu Tanıtım - Avdancık İlköğretim Okulu Resimleri - Avdancık İlköğretim Okulu İletişim Avdancık İlköğretim Okulu Konya Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Avdancık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Avdancık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Avdancık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Avdancık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Avdancık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / BEYŞEHİR Adı: AVDANCIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Avdancik Köyü - Beyşehir Eğitime açılış yılı 19 ![]() ![]() Yerleşim Yeri Köy Merkezi Derslik sayısı 2 Öğretim şekli Normal Telefon Numarası: 3325129056 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Avdancık İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|