|
|
Konu Araçları |
başköy, doğanhisar, ilköğretim, izzet, konya, okulu, soluk, şhuzjançavuş |
Başköy Şh.Uz.Jan.Çavuş İzzet Soluk İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başköy Şh.Uz.Jan.Çavuş İzzet Soluk İlköğretim Okulu Konya DoğanhisarBaşköy Şhuzjançavuş Izzet Soluk İlköğretim Okulu Hakkında - Başköy Şhuzjançavuş Izzet Soluk İlköğretim Okulu Tanıtım - Başköy Şhuzjançavuş Izzet Soluk İlköğretim Okulu Resimleri - Başköy Şhuzjançavuş Izzet Soluk İlköğretim Okulu İletişim Başköy Şhuzjançavuş Izzet Soluk İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başköy Şhuzjançavuş Izzet Soluk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başköy Şhuzjançavuş Izzet Soluk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başköy Şhuzjançavuş Izzet Soluk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Başköy Şhuzjançavuş Izzet Soluk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Başköy Şhuzjançavuş İzzet Soluk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Kasabamızda eğitim 1942 yılından günümüze kadar devam etmektedir 1997 yılında sekiz yıllık eğitime geçilmesiyle Başköy İlköğretim olan okulumuzun adı 22 derslikli binasına geçmesiyle birlikte Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 02/10/1998 tarihli ve 310/2595 sayılı yazıları ile "BAŞKÖY ŞEHİT UZMAN JANDARMA ÇAVUŞ İZZET SOLUK İLKÖĞRETİM OKULU" olarak değişirilmiştir Başköy Kasabası cami mahallesinde 6474 metrekere alan içerisinde 3 katlı olan okulumuzda; 18 Derslik 2 İdare Odası 1 Öğretmenler Odası 1 Fen ve Teknoloji Laboratuarı 1 Bilgi Teknoloji Sınıfı 1 Teknoloji Tasarım Atelyesi 1 Kütüphane 1 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Odası bulunmaktadır Okulumuz bahçesi büyük olmasından dolayı her türlü sportif faaliyetlerin yapılmasına olanak sağlamaktadır Okul kütüphanemiz faal olarak çalışmakta öğrencilere kaynak temininde yardımcı olmaktadır Okulumuzda Bilgi ve Teknoloji sınıfımız açık olup öğrencilerimize bilgisayarlı eğitim verilmektedir Okulumuzda branş bazında derslik uygulaması yapılmakta olup, bu kapsamda her ders kendi sınıfında işlenmektedir Başköy Şhuzjançavuş İzzet Soluk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DOĞANHİSAR Adı: BAŞKÖY ŞHUZJANÇAVUŞ IZZET SOLUK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Başköy Kasabası Doğanhisar/Konya Telefon Numarası: 3325526020 Faks Numarası: E-mail Adresi: baskoyizzetsoluk@gmailcom Web Adresi: - http://wwwbaskoyiook12tr Başköy Şhuzjançavuş İzzet Soluk İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|