Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahçelievler, beyşehir, ilköğretim, kasaboğlu, konya, okulu

Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu Konya Beyşehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu Konya Beyşehir

Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu İletişim

Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu Konya Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BAHÇELİEVLER KASABOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU
Eğitime açılış yılı 1998
Yerleşim Yeri Şehir Merkezi
Derslik sayısı 24
Öğretim şekli Normal – Taşıma Merkezi
Adresi: Bahçeleviler Kasapoğlu ilköğretim Okulu
Telefon Numarası: 3325129434
Faks Numarası: 3325120003
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Bahçelievler Kasaboğlu İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com