|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, kaldırım, okulu, sivrihisar |
![]() |
Kaldırım İlköğretim Okulu Sivrihisar Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaldırım İlköğretim Okulu Sivrihisar EskişehirKaldırım İlköğretim Okulu Hakkında - Kaldırım İlköğretim Okulu Tanıtım - Kaldırım İlköğretim Okulu Resimleri - Kaldırım İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kaldırım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kaldırım İlköğretim Okulu Eskişehir Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kaldırım İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227294050 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kaldırım Köyü Sivrihisar Eskişehir Okulun Web Adresi: http://mail ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Ali ÇÖRTÜK Okulun Öğretmen Sayısı: 7 Okulun Öğrenci Sayısı: 108 Okulun Derslik Sayısı: 7 Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Kaldırım İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|