|
|
Konu Araçları |
adana, goceklı, ilköğretim, okulu, pozantı, yukarıbelemedık |
Yukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu Pozantı Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu Pozantı AdanaYukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu Hakkında - Yukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu Resimleri - Yukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Yukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu Adana Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yukarıbelemedık Goceklı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / POZANTI Adı: YUKARIBELEMEDIK GOCEKLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yukaribelemedik Köyü Telefon Numarası: 3225866167 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|