|
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, köyü, okulu, sivrihisar, sığırcık |
Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Sivrihisar Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Sivrihisar EskişehirSığırcık Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu İletişim Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sığırcık İlköğretim Okulu Eskişehir Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sığırcık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sığırcık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sığırcık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sığırcık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227388004 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sığırcık Köyü Sivrihisar Eskişehir Okulun Web Adresi: http://mailmebk12tr Okulun E-Posta Adresi: 327850@mebk12tr Okulun Müdürü: İsmail ÖZBUDAK Okulun Öğretmen Sayısı: 6 Okulun Öğrenci Sayısı: 80 Okulun Derslik Sayısı: 7 Okulun Ulaşım Bilgileri: Sivrihisar'dan hafta içi hergün saat 14:00 da köye arabamız vardırKöyümüzde 4 adet okul lojmanımız vardır Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|