|
|
Konu Araçları |
cihanbeyli, ilköğretim, konya, okulu, turanlar |
Turanlar İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Turanlar İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliTuranlar İlköğretim Okulu Hakkında - Turanlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Turanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Turanlar İlköğretim Okulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Turanlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Turanlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Turanlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Turanlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Turanlar İlköğretim Okulu Tarihçesi: İlk okul binası 1965 yılında devlet tarafından yaptırılmıştırAncak öğrenci sayısının fazla olmasından dolayı 1975 tarihinde ikinci bina faaliyete geçirilmiştirOkul bahçesiyle birlikte 13700 m2 bahçe yüzölçümüne sahip olan okulun mülkiyeti Milli Eğitim Bakanlığı’na aittir Okulun Özellikleri: Turanlar İlköğretim Okulu iki sınıflı birleştirilmiş sınıflı eğitim yapmaktadırOkulumuza köyümüz haricinde Özdenler Yaylasından da öğrenci gelmektedir Mevcut Bölümler:Okulda 2 derslik mevcut olup ikisi de derslik olarak kullanılmaktadırAyrıca bina içinde 1 müdür odası vardırOkul bahçesinde tuvalet , kömürlük ve 60 m2 lik bir adet öğretmen lojmanı bulunmaktadır Mezun Olanların Durumu:Okuldan mezun olan eski öğrencilerden avukat ve öğretmen olan kişiler vardırAncak halkın çoğunluğu Avrupa’yı iş kapısı olarak gördüğü için çoğu oraya yerleşmiştirMezun olan öğrenciler Kelhasan İlköğretim Okuluna altıncı sınıftan taşımalı olarak devam etmektedir Turanlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: TURANLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Turanlar Köyü Cihanbeyli Telefon Numarası: 3326936223 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: wwwturanlarmebk12tr Turanlar İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|