|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, çetinel, ilköğretim, kenan, okulu, seyhan |
![]() |
Kenan Çetinel İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Çetinel İlköğretim Okulu Seyhan AdanaKenan Çetinel İlköğretim Okulu Hakkında - Kenan Çetinel İlköğretim Okulu Tanıtım - Kenan Çetinel İlköğretim Okulu Resimleri - Kenan Çetinel İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() OKULUMUZUN TARIHCESİ 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz hazine arazisi olan arsaya Kenan Çetinel’in çocukları tarafından yaptırılarak Milli Eğitime bağışlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 2006/2007 Eğitim öğretim yılında ek binamız yapıldı ![]() ![]() Okulumuzun geçmişi fazla olmadığı halde çok yakında başarılı ve ünlü kişilerin çıkması sağlanacaktır ![]() Kenan Çetinel İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: KENAN ÇETİNEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Huzurevler Mh ![]() ![]() Telefon Numarası: 3222482040 Faks Numarası: 3222399370 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|