![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Konya Beyşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Konya BeyşehirGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazi İlköğretim Okulu Konya Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Gazi İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1934 yılında şimdiki lise binasının olduğu yerde beyşehir Gazi Mustafa Kemal Mektebi Baş Muallimliği adı altında iki katlı bir binada eğitim yapmaya başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun A blok binası 1966 yılında Beyşehir Lisesi bünyesinden ayrılarak bağımsız Ortaokul olmuş, şimdiki Ali Rıza Celeboğlu İlköğretim Okulunun kullandığı Belediye arkasında ki eski Kızılay binasında eğitim-öğretimini sürdürmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 eğitim-öğretim yılında İlköğretimin zorunlu ve 8 yıla çıkarılması nedeniyle Gazi İlkokulu ve Alaaddin Ortaokulu birleştirilmiş, okulun adı da Gazi Mustafa Kemal Atatürkün anısına GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir ![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / BEYŞEHİR Adı: GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Eğitime açılış yılı 1962 Yerleşim Yeri Şehir Merkezi Derslik sayısı 28 Öğretim şekli Normal Adresi: HACIAKİF MH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3325122124 Faks Numarası: 3325122124 E-mail Adresi: Web Adresi: - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|