|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, cihanbeyli, ilköğretim, konya, okulu, yeniceoba |
![]() |
Yeniceoba Atatürk İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeniceoba Atatürk İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliYeniceoba Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Yeniceoba Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeniceoba Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Yeniceoba Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() ![]() ![]() Yeniceoba Atatürk İlköğretim Okulu Tarihi: Okul aralık 1968 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır ![]() Daha önce adı (Yeniceoba Merkez İlkokulu) olan okulumuz 1974 yılında Yeniceoba Atatürk İlköğretim Okulu olmuştur ![]() 2003 yılında Dr ![]() ![]() Okul tuğladan yığma olarak yapılmıştır ![]() ![]() Okulun bahçesi ile birlikte kapladığı alan 6885 metre karedir ![]() ![]() Okulun 50 ![]() ![]() ![]() Yeniceoba Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: YENİCEOBA ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ULUCAMİ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3326761029 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() ![]() Yeniceoba Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|