Atatürk İlköğretim Okulu İmamoğlu Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu İmamoğlu AdanaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ATATÜRK İLKOKULU 1965 1965 yılında eğitim ve öğretime başlayan okulumuzun arsası, hazineden köy senedi ile alınmıştır Bayındırlık Müdürlüğü tarafından, 1965’te yapılmıştır 1993–1994 eğitim-öğretim yılında anasınıfı (İmamoğlu’nda ilk kez) açılmıştır Adını Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alan okulumuz, bunun haklı gururunu yaşamaktadır Kuruluş misyonu olan Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçlarına sahip, ülkesini seven, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı genç nesiller yetiştirme gayreti ve hedefi içinde olan okulumuz; 42 yıldır eğitim-öğretimine devam etmektedir Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / İMAMOĞLU Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Tuna Mah Atatürk Cad Telefon Numarası: 3228921332 Web Adresi: http://imamogluataturkmebk12tr/index0htm Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|