![]() |
Avdan İlköğretim Okulu Konya Akören |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avdan İlköğretim Okulu Konya AkörenAvdan İlköğretim Okulu Hakkında - Avdan İlköğretim Okulu Tanıtım - Avdan İlköğretim Okulu Resimleri - Avdan İlköğretim Okulu İletişim Avdan İlköğretim Okulu Konya Akören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Avdan İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1995 yılında 8 derslikli ilköğretim okulu olarak hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1994-1995 Eğitim-öğretim yılında yeni binanın yapımı ile hizmete girmiş olup 172 öğrencisi ve 10 öğretmeni ile hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() Okul binasında 1 çok amaçlı salon 1 ![]() ![]() ![]() Avdan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / AKÖREN Adı: AVDAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Avdan ilköğretim Okulu Akören/Konya (Beldesi) Telefon Numarası: 3324633233 Faks Numarası: 3324633233 E-mail Adresi: Web Adresi: - Avdan İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|