Düzağaç İlköğretim Okulu Kozan Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düzağaç İlköğretim Okulu Kozan AdanaDüzağaç İlköğretim Okulu Hakkında - Akdam Düzağaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Düzağaç İlköğretim Okulu Resimleri - Düzağaç İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Düzağaç İlköğretim Okulu Adana Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Düzağaç İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Düzağaç İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Düzağaç İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Düzağaç İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / KOZAN Adı: DÜZAĞAÇ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DÜZAĞAÇ KÖYÜ Telefon Numarası: 3225462107 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|