|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çalışanları, eğitim, fatih, ilköğretim, karaman, okulu |
Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu Karaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu KaramanKaraman Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu İletişim Okul binası 2006 tarihinde yapılmıştır ![]() Bina bodrum kat ve iki kattan ibaret olup bodrum katta kalorifer dairesi, su tankı deposu, kantin, spor odası, spor salonu ( yemek dağıtımı için kullanılmaktadır ), BTS sınıfı ve Fen ve Teknoloji laboratuarı bulunmaktadır 1 katta 5 derslik ve ana sınıfı, 2 katta 5 derslik, müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası ve arşiv bulunmaktadır Okul adını bulunduğu mahalleden ve yapımına katkıda bulunan bütün eğitim çalışanlarından almaktadır![]() Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretimokulu Karaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Fatih Eğitim Çalışanları İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / MERKEZ Adı: FATİH EĞİTİM ÇALIŞANLARI İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: FATİH MAHALLESİ 1955 SOKAK NU :3Telefon Numarası: 3382210731 Web Adresi: http://okulweb meb gov tr/70/01/965404/index htmlKaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|