|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrancı, bölge, ilköğretim, karaman, okulu, yatılı |
![]() |
Ayrancı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Karaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrancı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu KaramanKaraman Ayrancı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Ayrancı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Ayrancı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Ayrancı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim ![]() Ayrancı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu hakkında bilmek istedikleriniz Okulumuz; 1942 yılında vatandaş-devlet işbirliğiyle yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 yıllık zorunlu eğitime hazırlık olması düşüncesiyle 1998 yılında 21 derslikli ek bina yapımına başlanmıştır ![]() ![]() ![]() Yine İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nca 100 öğrenci kapasiteli olarak yaptırılan pansiyon binası, okulumuza uzak yerleşim yerlerinden gelen öğrencilerin barınmalarını sağlamak için 50 yıllığına devredilmiştir ![]() ![]() Eğitim öğretimi destekleyici ortam bakımından okulumuzda spor salonu, bilgi teknolojisi sınıfı, görsel eğitim sınıfı, fen laboratuarı, sosyal bilgiler sınıfı, müzik odası, okul kantini ve çok amaçlı salonu (2 adet) bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Öğrencilerimiz, girdikleri sınavlarda başarılarını ispat ederek ailelerinin ve okulumuzun gurur kaynağı olmuşlardır ![]() ![]() İLETİŞİM Ayrancı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Adres : Ayrancı İlçe Merkezi AYRANCI / KARAMAN Telefon : 0 338 4112198 Faks : 0 338 4112198 E-Posta : 965868@meb ![]() ![]() Web sitesi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|