|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ayrancı, büyükkoraş, ilköğretim, karaman, okulu |
Büyükkoraş İlköğretim Okulu Ayrancı Karaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Büyükkoraş İlköğretim Okulu Ayrancı KaramanAyrancı Büyükkoraş İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükkoraş İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükkoraş İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükkoraş İlköğretim Okulu İletişim Büyükkoras İlköğretim Okulu Karaman Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Büyükkoras İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Büyükkoras İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Büyükkoras İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Büyükkoras İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / AYRANCI Adı: BÜYÜKKORAS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Büyükkoraş Köyü Telefon Numarası: 3384184733 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|