|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akşehir, altuntaş, atatürk, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
Akşehir Altuntaş Atatürk İlköğretim Okulu Konya Akşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akşehir Altuntaş Atatürk İlköğretim Okulu Konya AkşehirAkşehir Altuntaş Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Akşehir Altuntaş Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Akşehir Altuntaş Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri -Akşehir Altuntaş Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() ![]() ![]() Akşehir Altuntaş Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1967 yılında yapılmış ve 1972 yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() Açıldığı yıldan bu yana okulumuzda müdürlük yapan isimler şöyledir: 1972: Muammer ÜN - 1973-1982: Yavuz KESEN - 1983: Ali ÜNAL 1984-1986: Hüseyin GÜNDÜZ-1987-1995: Remzi AKSU 1995-1998: Ömer YILMAZ - 1998-1999: Zeliha YÜKSEL 2000-2002: Ferhat AKTÜRK - 2003: Abdil UĞUR 2004- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz kuruluşundan bu yana ilerleyen yıllarda okulumuz bünyesine Ana Sınıfı kazandırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Akşehir Altuntaş Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / AKŞEHİR Adı: AKŞEHİR ALTUNTAŞ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Altuntaş Kasabasi Akşehir Telefon Numarası: 3328157006 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - /altuntasataturk ![]() ![]() ![]() Akşehir Altuntaş Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|