![]() |
Adakale İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adakale İlköğretim Okulu Konya ÇumraAdakale İlköğretim Okulu Hakkında - Adakale İlköğretim Okulu Tanıtım - Adakale İlköğretim Okulu Resimleri - Adakale İlköğretim Okulu İletişim Adakale İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Adakale İlköğretim Okulu Tarihi: Eski okul binası ( şu anda anasınıfı olarak kullanılmaktadır) 1964 yılında, yeni okul binası(şu anda 1,2,3 ![]() ![]() 1 araç gereç odası bulunmaktadır ![]() bilgisayarlarla BT sınıfı olarak düzenlenmiştir ![]() 1 derslik, sınıf olarak kullanılmaktadır ![]() yapılmış olup 2008/2009 ders yılı itibariyle anasınıfı olarak kullanılmaya başlanmıştır ![]() ![]() mevcudumuz 39 kişidir ![]() ![]() uygulaması yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taşınmaktadır ![]() ![]() ![]() Adakale İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: ADAKALE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Adakale Köyü Çumra Telefon Numarası: 3324517671 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710179@meb ![]() ![]() Web Adresi Adakale İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|