|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alibeyhüyüğü, cumhuriyet, çumra, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya ÇumraAlibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuza ait binalarımızdan 2 numaralı binamız 1946 yılında Köy sanat okulları olarak yapılmış 1958 yılında ise ilkokul binası olarak 3 numaralı bina yapılmış ve aynı yıl iki bina Alibeyhüyüğü ilkokulu olarak hizmet vermeye başlamıştır ![]() Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlkokulu olarak isim değiştirmiştir ![]() ![]() 1970 Eğitim Öğretim döneminde Cumhuriyet meydanındaki binada Alibeyhüyüğü ortaokulu olarak açılmıştır ![]() okulu adı ile geçmiştir ![]() ![]() yılında eğitim öğretime başlamış bodrum katı hariç 2 katlı betonarmedir ![]() binamız 11bin metre okul bahçe alanımızın genişliğidir ![]() öğretime devam etmektedir ![]() mevcuttur ![]() ![]() ![]() Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: ALİBEYHÜYÜĞÜ CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Alibeyhüyüğü Cumhuriyet ilköğretim Okulu Telefon Numarası: 3324421456 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Alibeyhüyüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|