Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adana, ekerbiçer, ilköğretim, niyazi, okulu, seyhan

Niyazi Ekerbiçer İlköğretim Okulu Ve İş Okulu Seyhan Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Niyazi Ekerbiçer İlköğretim Okulu Ve İş Okulu Seyhan Adana

Niyazi Ekerbiçer İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu Hakkında - Niyazi Ekerbiçer İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu Tanıtım - Niyazi Ekerbiçer İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu Resimleri - Niyazi Ekerbiçer İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu İletişim Bilgileri

Okulumuz Tarihçesi

Okulumuz 1986 Yılında Hayırsever Sayın Niyazi EKERBİÇER tarafından yaptırılmış olup; 2005 yılında okulumuzun yeri Seyhan Belediyesince istimlâk edilmiştir Yeni binamız Seyhan Belediyesince, Belediye Evleri Mah Yaptırılmış olup 2005 ten itibaren yeni binamızda eğitim vermektedir
Niyazi Ekerbiçer İlköğretim Okulu Ve Iş Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: NİYAZİ EKERBİÇER İLKÖĞRETİM OKULU VE IŞ OKULU

Adresi: BELEDİYE EVLER MAH294 SKNO:4

Telefon Numarası: 3222390507

Faks Numarası: 3222488353

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: http://niyaziekerbicerilkogretimmeb k12tr/

http://okulwebmebgovtr/01/01/1118ecilerimizhtm

Niyazi Ekerbiçer Kendilerine allahtan rahmet diliyorum yaklaşık 2 ay önce hayatını kaybettii çok değer verdiğim bir insandı eğitim gönüllüsü eğitim aşığı bir insandı amca seni çok seviyorum Mekanın cennet olsunnn

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com