Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cennet, eraslan, kadınlarının, meryem, sibel, sireti, sultanı

Siret-İ Meryem / Cennet Kadınlarının Sultanı (Sibel Eraslan)

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siret-İ Meryem / Cennet Kadınlarının Sultanı (Sibel Eraslan)

Siret-i Meryem / Cennet Kadınlarının Sultanı (Sibel Eraslan)

Meryem taraksız
Ne sırtını sıvazlayan oldu, ne saçını ören, hem yetim hem öksüz
Ah üzülme yine de Rızkı Allah'tan gelir her yetim gibi Meryem' in de Allah var ya, ne gam!
Meryem mukarrebtir Yakınıdır Rabbinin
Elinde Allah'ın kartını tutar Onun imzasıyla açılmayacak kapı elbette yok Tüm kapılar cümle kilitlerini çözer o mukarrebin karşısında

Meryem'in açık alnı kapısızdır
Meryem nişan'lıdır Alnı kınayla nişanlanmış kurbanlık koçlar gibi Rabbi için süslenmiştir
Meryem süslüdür Razı olmuş merziyye kul olarak, alnı secde elleri su ile nişanlıdır
İşaretlidir güllü ağzı Dualarla mühürlü, zikirlerle rabıtalıdır
Meryem'in açık alnı utangaçtır Hicabından titreyen, kendi kendinden utanan, kendisi olmaktan çekinen, kendi adına istemektense dilsiz toprak olmaya can atan mahcubedir Meryem

Meryem'in açık alnı hamdedenlere mahsus hikmetle yükseltilmiştir
Meryem'in açık alnı kelime-i tevhid ile mühürlüdür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com