Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çöplükteki, kitabı, nigar, pırlanta, öztürk

Çöplükteki Pırlanta Kitabı - Nigar Öztürk

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çöplükteki Pırlanta Kitabı - Nigar Öztürk

Çöplükteki Pırlanta kitap özeti - Çöplükteki Pırlanta kitap tanıtımı

Hakkında

Yazar Türkiyede bir ilki gerçekleştiriyor, görsel sanatlarla yazı sanatını buluşturuyor

-Dünya üzerinde milyonlarca kitap var, sizin kitabınızın özelliği nedir?

Ben de birçoğumuz gibi çalışan ve ömrünün büyük bir bölümü iş yerinde geçen bir insanım Bu kitap benim işten-güçten, okuldan arta kalan zamanlarımda yani boş vakitlerimde, hiçbir sanat eğitimi almadan ve hiçbir ticari amaç gütmeden yaptığım ve yazdığım eserlerimden oluşmaktadır Zaten kitabımın içinde bulunan tablolarımın büyük bir kısmını hediye ettim Ben de değiller

Kitap, yani yazar maneviyattan sanal aleme kadar bir çok konuya dokunuyor, tartışıyor, düşünüyor ve düşünüyor Ve bakın ne diyor:

Bazen 22 adamın bir top peşinde koştuğunu izleyen milyonları izlediğimde yüzümde sıcacık bir tebessüm oluşuyor O nasıl bir coşku, o nasıl tek bir vücut, o nasıl tek bir ağız ve o nasıl bir dünya Keşke diyorum bazen sonra, keşke Değer yargılarımızı, kültürümüzü ve tarihimizi koruyabilmek adına da böyle olabilseydik Tabi ki yeri geldiği zaman eğleneceğiz, coşacağız, gezeceğiz Ama her akşam Bu gece hangi bara gitsek? diye düşünen ya da Bütün bir ay kazandığını bir gecede bir mekânda bırakarak yaşayan ya da Sohbete sohpet diyen bir kültürel ortamda bulunmak ne kadar normal geliyor bize? Ama en önemlisi ne kadar mutluyuz? Peki ya hayallerimize ne oldu?

VE MUTLULUK CAHİLDİR, BİLMEZ KÜLTÜRLÜ ALDATMACALARI

Künyesi

Nigar Öztürk
İkinci Adam Yayınları
» Roman
Fiyatı : 11,00 TL
Mayıs 2011, 170 sayfa,
ISBN: 9786051280301

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com