Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatayım, bak, güngör, uras

Bak Ben Sana Anlatayım - Güngör Uras

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bak Ben Sana Anlatayım - Güngör Uras

Bak Ben Sana Anlatayım - Güngör Uras kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Bak, Ben Sana Anlatayım
(Olaylarla Alaylar)
Güngör Uras
Doğan Kitapçılık / Anı Dizisi
Türkçe
256 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 23 cm
ISBN : 9786051114921
2010

Kitap hakkında

Ekonomi gazeteciliğinin duayenlerinden Güngör Uras, okurlarının çok iyi bildiği her zamanki hoş ve samimi üslubuyla, devlet kurumları ve özel sektördeki çalışma yaşamına dair anılarını dile getiriyor Çoğu zaman mizahi ve gülümsetici bir dil tutturan usta yazar, Süleyman Demirel'den Turgut Özal'a, patron damatlarından devalüasyon hikâyelerine, işbitirici sekreterlerden Henry Ford'la üç kez el sıkışmasına, CIA'in ekonomik analizlerinden büyük sermayenin abartma huyuna açılan yelpazede, pek çok ilginç olay ve anekdot aktarıyor Öte yandan, eski zamanlara, eski insanlara ve eski İstanbul'a dönük bir anma olarak da bakılabilir Bak, Ben Sana Anlatayım'a
(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com