Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
carlyle, liz, yalnız

Yalnız Benim Ol - Liz Carlyle

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalnız Benim Ol - Liz Carlyle

Yalnız Benim Ol - Liz Carlyle - Kitap Özet

Kitap Özet

Gizemli bir cinayet,
Entrika dolu bir ev,
Karanlık sırlar,
İmkânsız bir aşk…

Leydi Phaedra soylu bir İngiliz hanımefendisi; Lord Tristan Talbot ise iflah olmaz bir kadın avcısıdır

Birbirlerine bir mıknatısın kutupları gibi zıt olan bu iki kişiyi tutku dolu bir aşka ve sıcak gecelere hazırlayan, karanlık bir sır ve gizemli bir cinayet olmuştur

Leydi Phaedra Northampton'ın kılıktan kılığa girip peşine düştüğü tehlikeli gerçeklerin, Lord Talbot'un bambaşka nedenlerle giriştiği gizli işlerle çakışması çok sürmemiş, olayların gelişimi onları giderek birbirlerine yaklaştırmıştır Bu sırada kadınlığının kuytularıyla tanışan Leydi Phaedra, kendini yavaş yavaş Lord Talbot'un hakimiyetine bırakmaya başlamıştır Ancak bu ilişkinin mutlu sona ulaşmasının önündeki büyük engel nasıl aşılacaktır?

“Oldukça duygusal ve zarif, Carlyle'nin tarihi roman tarzı muhteşem

Kitap Kapak

00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com