Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dansı, hamilton, laurell, ölüm

Ölüm Dansı - Laurell K. Hamilton

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ölüm Dansı - Laurell K. Hamilton

Ölüm Dansı - Laurell K Hamilton

Ölüm Dansı - Laurell K Hamilton kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Ölüm Dansı

Laurell K Hamilton

· Artemis Yayınları

· Basım Tarihi : 03 - 2010

· ISBN : 9789758733514

· Sayfa Sayısı : 580

· Çevirmen : Mert Süğlün

· Etiket Fiyatı : 2400 TL

Kitap hakkında

"Biri beni öldürmeye çalışıyordu Tamam, bu yeni bir şey değil Dahası başıma para konmuş ve bu sefer peşimdeki her kimse oldukça profesyonel Keşke korksaydım Korku sizi hayatta tutar; umursamazlıksa öldürür"

"Dışarıda bir yerlerde biri adımı yapılacaklar listesine yazmış Annene uğra, yiyecek bir şeyler al ve Anita'yı öldür"

- Anita Blake

Anita artık avcı değil, av Başına 500000 $ ödül koyan da kim? Bir insan mı, yoksa canavar mı? İşe bakın ki kurtarması gereken sadece kendi canı da değil, kurtadam sevgilisi Richard ve yeni macerası alfa kurtadam Marcüs arasında gitgide tırmanan gerilimi nasıl çözecek? Ve tabii ki Jean-Claude da var, Anita'nın kalbine ve kanına girmek için doğru zamanı bekleyen vampir sevgilisi Ama durun, hiçbir şey bilmiyorsunuz, Hamilton'ın bir iki sürprizi daha var

"Anita, Scarlett O'Haradan bu yana yaratılmış en etkileyici kahraman ve çok eğlenceli

- Publishers VVeekly

"Pervasız bir kadın o, olağandışının tüm tehlikelerini göze alabilecek kadar korkusuz"

- Library Journal

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com