Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilimin, djemal, dokunuşu, günsel

Dilimin Dokunuşu - Günsel Djemal

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dilimin Dokunuşu - Günsel Djemal

Özeti

Günsel Djemal - şiirleri geçmişini araştırır, memleketine götürür, muhtemelen hatıralar ve bundan olsa gerek "memleketim-tatlı-memleketim" düşünceleri yansıtmaktadır, aile gelişmekte olan evrenin sürekli olan çekirdeğidir, çocuklarsa temel noktasıdır bütün bunlar ona daha ileriye gitmesi için yardımcı olmuştur, özellikle yürekten yazılmış, geride bazı güzel şiirler bırakmıştır öyle olmasına rağmen Günsel dizelerinde kentsel perspektif'i işlemektedir, dizeleri öyle bir tutkuyla yazmaktadır ki; şiirsel sanat (arts poetica) seneyimiyle sevda yaşatmıştır ve bunu da en fazla temsil eden "Olsam" şiiridir

Künyesi

Yayın Yılı: 2010

Kitap Kağıdı

86 sayfa

13,5x19,5 cm

Karton Kapak

ISBN:9944924269

Dili: TÜRKÇE

Günsel Djemal

İGÜS YAYINLARI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com