![]() |
Bir İhtilal Daha Var Kitabı - Örsan Öymen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir İhtilal Daha Var Kitabı - Örsan ÖymenÖrsan Öymen Bir İhtilal Daha Var kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Bir İhtilal Daha Var (1908 - 1980) Örsan Öymen Doğan Kitapçılık / Araştırma Dizisi Türkçe 464 s ![]() ![]() İstanbul, 2010, 1 ![]() ISBN : 9786051117720 Kitap hakkında "Kimi asker veya sivillerimizin şifa bulmaz ihtilalciliği, ancak böylesine bir güldürü yaklaşımı ile belki de bir ölçüde tedavi yoluna girebilir ![]() "Araştırmaya dayalı gazetecilik, Örsan Öymen'in gazeteciliğindeki son durağıydı ![]() ![]() ![]() ![]() -Oktay Ekşi- "Ben Örsan Öymen'in yazılarına çoğu kez gözü kapalı imza atardım, o da benimkilere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Uğur Mumcu- "Örsan Öymen'in başarısı, ne yalnız bu anıları değerlendirmesinde, ne olaylara bakışındaki eşsiz 'humor'da, ne de kelime oyunlarıyla Türkçenin tüm olanaklarını kullanarak sağladığı dil egemenliğinde ![]() ![]() ![]() ![]() -Zeynep Oral- "Bu kitap belgesel mi, roman mı, güldürü mü? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Altan Öymen- "Kimi asker veya sivillerimizin şifa bulmaz ihtilalciliği, ancak böylesine bir güldürü yaklaşımı ile belki de bir ölçüde tedavi yoluna girebilir ![]() -Bülent Ecevit- (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|