![]() |
Nefes Kitabı - Cem Şen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nefes Kitabı - Cem ŞenNefes Kitabı kitap özeti - Nefes Kitabı kitap tanıtımı Özeti Nefes, insanın özünü keşfetme yolculuğunda bir bilim, ortaya çıkardığı sonuçlar açısından bir teknik ve yarattıkları açısından ise bir sanattır ![]() ![]() Günümüzdeki pek çok sağlık sorunu, bağışıklık sisteminin zayıflaması, şişmanlık, cinsel gücün azalması, hafıza zayıflığı ya da cilt sorunları gibi meselelerin ardında hatalı nefes alışkanlıkları bulunmaktadır ![]() ![]() Nefes Kitabı, varlığımızın bu mucizevi yeteneğini kullanmak için gerekli olan teorik ve pratik bilgileri bir araya getirmekte, okuyucuyu adım adım basit nefes egzersizlerinden karmaşık tekniklere kadar ilerletmektedir ![]() ![]() Cem Şen yaklaşık 30 yıldır doğu öğretileri ve uygulamaları konusunda eğitim almakta ve 20 yıldır T'ai Chi Ch'uan, Taocu Yoga, Chan, Meditasyon, Nefes Teknikleri gibi farklı konularda eğitim vermektedir ![]() ![]() Doğu öğretileri üzerine 30'dan fazla çeviri eseri, içlerinde 'Enerjinin Dansı: T'ai Chi Ch'uan' ve 'Taocu Yoga Serisi'nin de bulunduğu 10 kitabı ve 'Thumos: Ölümsüzlük Destanları' adlı bir romanı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Künyesi Cem Şen · Klan Yayınları · Basım Tarihi : 10 - 2009 · ISBN : 9789756388092 · Sayfa Sayısı : 224 |
![]() |
![]() |
|