Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cem, kitabı, nefes, şen

Nefes Kitabı - Cem Şen

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nefes Kitabı - Cem Şen

Nefes Kitabı kitap özeti - Nefes Kitabı kitap tanıtımı

Özeti

Nefes, insanın özünü keşfetme yolculuğunda bir bilim, ortaya çıkardığı sonuçlar açısından bir teknik ve yarattıkları açısından ise bir sanattır Varlığımızın bu mucizevi özelliği eğer doğru kullanılırsa sağlığı mükemmelleştiren, zihnin huzur bulmasını sağlayan ve ruhun daha yüksek boyutlara hareket etmesine fırsat veren bir güce dönüşebilir

Günümüzdeki pek çok sağlık sorunu, bağışıklık sisteminin zayıflaması, şişmanlık, cinsel gücün azalması, hafıza zayıflığı ya da cilt sorunları gibi meselelerin ardında hatalı nefes alışkanlıkları bulunmaktadır Nefes, eğer doğru kullanılırsa, bedenin kilo vermesini, bağışıklık sisteminin güçlenmesini, zihnin sakinleşmesini, olumsuz duyguların denetim altına alınmasını, cinsel gücün artmasını, bedenin iklim koşullarına kolayca uyum sağlamasını, halsizlik ve yorgunluğun giderilmesini ve zihnin farklı yeteneklerinin açığa çıkmasını sağlayabilir

Nefes Kitabı, varlığımızın bu mucizevi yeteneğini kullanmak için gerekli olan teorik ve pratik bilgileri bir araya getirmekte, okuyucuyu adım adım basit nefes egzersizlerinden karmaşık tekniklere kadar ilerletmektedir Bu bilgileri kullanarak siz de uykudaki gücünüzü harekete geçirebilirsiniz

Cem Şen yaklaşık 30 yıldır doğu öğretileri ve uygulamaları konusunda eğitim almakta ve 20 yıldır T'ai Chi Ch'uan, Taocu Yoga, Chan, Meditasyon, Nefes Teknikleri gibi farklı konularda eğitim vermektedir Zen/Chan, Taoizm, Budizm ve Şamanizm öğretilerinin önemli ustalarının öğrenciliğini yapan Cem Şen, halen dünyanın farklı bölgelerindeki ustalarla çalışmalarını sürdürmektedir

Doğu öğretileri üzerine 30'dan fazla çeviri eseri, içlerinde 'Enerjinin Dansı: T'ai Chi Ch'uan' ve 'Taocu Yoga Serisi'nin de bulunduğu 10 kitabı ve 'Thumos: Ölümsüzlük Destanları' adlı bir romanı bulunmaktadır Halen, 'Daimon: Bir Meleğin Düşüşü' ve 'Burkhan' adlı romanları üzerinde çalışan Cem Şen

Künyesi

Cem Şen
· Klan Yayınları
· Basım Tarihi : 10 - 2009
· ISBN : 9789756388092
· Sayfa Sayısı : 224

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com