Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
broad, esrarengiz, inekler, kitabı, michael

Esrarengiz İnekler Kitabı - Michael Broad

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Esrarengiz İnekler Kitabı - Michael Broad

Esrarengiz İnekler Kitap Özet - Michael Broad Kitapları - Esrarengiz İnekler Kitap Tanıtım - Esrarengiz İnekler Kitap Fiyatı - Esrarengiz İnekler Ön Okuma

Kitap Özet

Adım Amelia Kidd, gizli ajanım

Yani, tam olarak gizli ajan sayılmam aslında Devlet adına filan çalışmıyorum ama pek çok kez dünyayı suçlulardan kurtardım Bakmayı biliyorsanız, etrafınızda pek çoğunu görebilirsiniz

Kılık değiştirmede çok iyiyimdir Kendi aletlerimi kendim yaparım (bazen işe yaradıkları olur) ve zor durumlardan nasıl kurtulacağımı bilirim - ki gizli ajansanız, bunu hep yapmanız gerekir

Okuyacaklarınız, benim Gizli Ajan Vaka Dosyalarım

Esrarengiz İnekler
( Ajan Amelia )
Michael Broad
İş Bankası Yayınları
Fiyatı : 10,00 TL
Haziran 2011
144 sayfa
ISBN: 9786053602163

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com