Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadın, rudahl, sharon, tehlikeli

Tehlikeli Kadın - Sharon Rudahl Tehlikeli Kadın - Sharon Rudahl

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tehlikeli Kadın - Sharon Rudahl Tehlikeli Kadın - Sharon Rudahl

likeli Kadın - Sharon Rudahl

Tehlikeli Kadın kitap özeti - Tehlikeli Kadın kitap tanıtımı

Özeti

Küçük yaşta amerika'ya göç eden emma goldman, kısa sürede bu ülkede geçerli çalışma koşullarına tanıklık etmiş ve haymarket olayindan dolayi asılan anarşistlerden yürekten etkilendiği ömrünün geri kalan kısmını bu koşulların kökten değiştirilmesi doğrultusunda mücadele etmeye adamıştır Emma goldman her zaman için zamanindan bir adim önde ilerleyen bir militan olmasını bilmiş ve kendi dönemi için skandal sayılan aşk hayatıyla da bütün tabuları sarsmıştır Emma'nin mücadele ile aşki birleştiren şu ünlü sözü bir bakıma hayatının da özetidir: “dans etmeyeceğim bir devrim benim devrimim değildir

00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com