![]() |
Gitmeler Üzerine Bir Sonbahar - Metin Öner Öztürk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitmeler Üzerine Bir Sonbahar - Metin Öner ÖztürkGitmeler Üzerine Bir Sonbahar - Metin Öner Öztürk kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Gitmeler Üzerine Bir Sonbahar Metin Öner Öztürk Artshop Yayıncılık » Şiir » Edebiyat Mart 2010, 100 sayfa, ISBN: 9789894793571 Kitap hakkında -Yitip gidene ağlarken yitirdim umudu ve belki ne varsa yüreğimde ![]() ![]() ![]() Bir yağmur damlasında buldum kendimi ![]() ![]() ![]() Her an yeniden! -Bir sevmene bin kez ölebilirim ![]() ![]() ![]() Yeter ki cümlelerine nokta koyma sen! -Yalnız umuda ihtiyaç duyduğumda üç nokta koyarım aşka ![]() -Senleri bilemem ben, sevmelerin başka olsa da ![]() Sana dayanamam ben gitmelerim olmasa ![]() Mükemmelliği yoktur ki aşkın! -Kusurları öğretme hevesi sadece ![]() ![]() ![]() -İnan bu kadar aynı da değiliz ![]() ![]() -Gitmek!!! -İmkansızı olabilir görmek ![]() ![]() ![]() Dokunabilirliği yüksek sancılar, sürtünmesiz alevlenen yankıların doğurduğu karakter kazanmış hatıralara bağlıdır ![]() Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|