![]() |
Mahmut Kitabı Mukaddes Çiçekli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahmut Kitabı Mukaddes ÇiçekliMukaddes Çiçekli Mahmut kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Mahmut Mukaddes Çiçekli Cinius Yayınları / Çağdaş Türk Yazarları Sayfa: 80 Hamur: 2 ![]() ISBN: 9786051270340 Boyut: 12x19,5cm Baskı Tarihi: Haziran 2010 Özgün Dili: Türkçe Kitap hakkında (Mahmut tarlada marabaların başındadır, Fitnat da ona yemek getirmiştir ![]() ( ![]() ![]() Fitnat: Al şu suyu iç aklın başına gelsin de sana iyi haberlerim var, ondan geç kaldım ![]() Mahmut: Ne oldu ki? Fitnat: Bugün Hurafe Anaya gittim ![]() Mahmut: Gene mi Hurafe Ana? Ben de konakta bir şey oldu sandım ![]() Fitnat: Bana bak, bu sefer neler söyledi bir bilsen ![]() Mahmut: Ben artık eminim, sen gerçekten salaksın ![]() ![]() ![]() ![]() Mahmut: Ulan salak avrat, karının adı Hurafe, söylediği nasıl doğru olsun Fitnat: Sen öyle de ![]() ![]() Mahmut: Dedim bak, o karı da senin gibi salak ![]() Fitnat: Niye lan? Mahmut: E senin kısır olduğunu sana değil bana söylemeliydi ki ben de ne aldığımı bileydim, di mi ama? Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|