Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babalar, colleen, fincan, huzur, için, kitabı, sell

Babalar İçin Bir Fincan Huzur Kitabı - Colleen Sell

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babalar İçin Bir Fincan Huzur Kitabı - Colleen Sell

Babalar İçin Bir Fincan Huzur Kitap Özet - Colleen Sell Kitapları - Babalar İçin Bir Fincan Huzur Kitap Tanıtım - Babalar İçin Bir Fincan Huzur Kitap Fiyatı - Babalar İçin Bir Fincan Huzur Ön Okuma

Kitap Özet

Büyüme çağındayken, babamızın bizim için taşıdığı anlam, tıpkı bir kedi “miyav”ı gibi, dünyadaki bü¬tün iyi ve güzel sözcükleri içine alacak kadar büyüktür O dünyanın en cesur, en zeki, en komik, en güçlü, en kibar, en tatlı ve en iyi babasıdır Ayrıca çok da yakışık¬lıdır Üstelik her şeyi onarabilir; bisikletlerden, hıç¬kırıklara ve kırık kalplere kadar her şeyi Ancak onun ne büyük bir adam ve ne olağanüstü bir baba olduğunu ve her zaman da öyle olacağını bir yetişkin haline gelip de çocuklarımız olduğunda tam olarak anlayabiliriz Babalarımızın yaptığı her fedakârlığı, her kahramanlığı, verdiği her dersi ve sevgi dolu her davranışını, ancak ço¬cuk sahibi olduğumuzda apaçık görebilmeye başlarız Ve tabii ne kadar şanslı bir evlat olduğumuzu da…

Babalar İçin Bir Fincan Huzur, babalar ve çocukları arasındaki benzersiz ilişkiyi anlatıyor Kimi eğlenceli, kimi hüzünlü; ama hepsi samimi ve içinizi ısıtacak elli dört öykü var bu kitapta Okudukça babanızı hatırlayacak, babanızla birlikte geçirdiğiniz anları yeniden yaşayacak ve “Benim sevgili babam… ” diyeceksiniz

“Babam nasıl yaşayacağımı söylemedi Yaşadı ve benim görmemi sağladı

—Clarence Budington Kelland

Babalar İçin Bir Fincan Huzur
( A Cup of Comfort for Fathers )
Colleen Sell
Arkadaş Yayınevi
Fiyatı : 14,90 TL
Çevirmen : A Gazi Vural
Ağustos 2011
334 sayfa
ISBN: 9789755096940

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com