Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
okur, sıfırlamak, yiğit

Sıfırlamak - Yiğit Okur

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sıfırlamak - Yiğit Okur



kitap tanıtımı - özeti



Kitabın künyesi

Sıfırlamak
Yiğit Okur

Can Yayınları / Roman Dizisi
112 sayfa, 2 hamur, ISBN: 9789750711220; Boyut: 14 x 20 cm; Baskı Tarihi: Ocak 2010
Özgün Dili: Türkçe

Kitap hakkında


"Hüsamettin Bey'in son otuz yılda okuduğu sadece vergi kanunlarıyla, bakanlık tebliğleriydi Yazarları, çatık kaşlı, somurtkan, ciddi adamlardı Oysa öykü ya da roman yazarları, kadın olsun, erkek olsun, ciddi insanlar değillerdi Düş orospularıydı Kötü yola düşmüşlerdi Ama, el sürdürmez bakirelere benzerlerdi Bazıları gerçekten bakireydi Ama fahişe tavırları takınırlardı Tek tük olsa da, bunların bir de düzgün olanları vardı Ne var ki, bunlar da keçiboynuzuna benzerdi Ürettikleri bir damla balı tatmak için, bir çeki odun çiğnemek gerekirdi Kafa sağlığına sahip öykü ya da roman yazarlarına, tarih içinde henüz rastlanmamıştı Roman okumayı hafiflik saydığı için, Hüsamettin Bey bu tımarhane tarikatından uzak yaşadı"

Bir muhasebecinin yaşamını konu alan bu romanda da, bütün öykü ve romanlarında olduğu gibi Yiğit Okur, hüzünle kahkahayı atbaşı koşturuyor

Kitap kapağı






Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.