Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
aynadaki, castellanos, dişi, horacio, kitabı, moya, şeytan

Aynadaki Dişi Şeytan Kitabı - Horacio Castellanos Moya

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Aynadaki Dişi Şeytan Kitabı - Horacio Castellanos Moya



Aynadaki Dişi Şeytan Kitap Özet - Horacio Castellanos Moya Kitapları - Aynadaki Dişi Şeytan Kitap Tanıtım - Aynadaki Dişi Şeytan Kitap Fiyatı - Aynadaki Dişi Şeytan Ön Okuma



Kitap Özet

Salvadorlu genç kadın Olga Maria'nın evinin salonunda sebepsiz yere öldürülmesinden en çok yakın arkadaşı Laura Rivera etkilenir Cinayeti kimin ya da kimlerin tezgahladığını bulana dek huzur bulamayan Laura'nın sonuca ulaşmak için çırpınışları, gürültücü, hezeyanlı monoloğu, tüm gevezelikleri ve süreç içinde deliliğe meyletmesiyle ilerleyen roman, okuyucuyu San Salvador'un iç savaş sonrası kaotik toplumsal dokusunda gayrimeşru ilişkilerden devasa boyutlu finans skandallarına karmaşık ve karanlık politik komplolara çarpıcı gözlemler içeren maceralı bir yolculuğa çıkarıyorYazar karanlık, dehşet uyandıran ama bir yandan da mizahi eserinde, huzursuz ve takıntılı anlatıcısı üzerinden çöküntü halindeki bir toplumu resmederken, ülkedeki çürüme, yozlaşma ve her tür kötülüğü en açık şekilde gözler önüne seriyorLaura çevresini saran "şeytan"lara şüpheyle bakıyor Peki ama aynada gördüğü aslında kim?




Aynadaki Dişi Şeytan
Horacio Castellanos Moya
Sel Yayıncılık
Fiyatı : 11,00 TL
Eylül 2011
128 sayfa
ISBN: 9789755704906

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.