Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıkyürek, güller, hüzünlü, kitabı, sadullah

Hüzünlü Güller Kitabı Sadullah Açıkyürek

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüzünlü Güller Kitabı Sadullah Açıkyürek

Sadullah Açıkyürek Hüzünlü Güller kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Hüzünlü Güller
Sadullah Açıkyürek

Cinius Yayınları
Edebiyat
Fiyatı : 25,00 TL
Eylül 2010,
491 sayfa,
ISBN: 9786051271095

Kitap hakkında

Birbirlerini tanrısal bir aşkla seven, birbirlerine sonsuz aşk, sevgi, şefkat ve merhamet sunan, birbirlerine, “Ben, sen yaratılmış olduğun için yaratıldım! Eğer sen yaratılmamış olsaydın ben asla yaratılmazdım! Ben seni sevmezsem ölü bile sayılmam! Ben seni sevmezsem ancak yok sayılırım, hiç yaratılmamış sayılırım! Benim ruhum yalnız seni sevdi!” diyen Selin’le Selim’in yürek burkan, hüzün dolu, imkansız aşklarına ağlayacak, asırlardır kan ağlayan, gözyaşları hiç dinmeyen hüzünlü Türkiye’nin ve bu hüzünlü coğrafyanın hüzünlü insanlarından yükselen, “Bu dünyada cennetsel bir yaşam sürmek bizim de hakkımız! Biz de cennetsel bir yaşam istiyoruz! Sürüngen yaratıklar gibi yerlerde sürünmek, ezilmek, itilip kakılmak, aşağılanmak, sömürülmek, birbirimizi boğazlamak ve öldürülmek istemiyoruz! Yeter artık yeter!” çığlıkları karşısında kanınız çekilecek, ruhunuz üşüyecek, içiniz acıyacak, canınız yanacak, iliklerinize kadar hüzünleneceksiniz…

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com