Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
brown, dan, lost, sembol, symbolkayıp

Dan Brown - The Lost Symbol(Kayıp Sembol)

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dan Brown - The Lost Symbol(Kayıp Sembol)

Dan Brown hayranlarının uzun bir süredir sabırsızlıkla bekledikleri, hakkında bir çok spekülasyon yapılan yazarın son romanı "The Lost Symbol (Kayıp Sembol)", 15 Eylül'de Random House'dan Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya çıkacak

Kitabın çıkış tarihi olan 15 Eylül'de Dan Brown'ın Türkiye'deki yayın haklarına sahip olan Altın Kitaplar'a ulaşacağı bildirildi Yayınevinin sitesinde yer alan açıklamaya göre Brown'ın yeni kitabı tahminen 2 ay içinde çevrilerek Türkiye baskısını yapmış olacak

Kitabın gizem içeren bulmacalarla dolu olduğu ve baş karakterin yine sembol bilimci Robert Langdon olduğu biliniyor ve bu durum okuyucuların iştahını daha da kabartıyor

Kitabı sabırsızlıkla bekliyorum ve tüm arkadaşlara daha şimdiden tavsiye ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com