Ben Dememiş Miydim - Ahmet Çakar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Dememiş Miydim - Ahmet ÇakarAhmet Çakar Ben Dememiş miydim? kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Ben Dememiş miydim? Ahmet Çakar Truva Yayınları » Mizah Fiyatı : 14,00 TL Mayıs 2010, 280 sayfa, ISBN: 9786055638610 Kitap hakkında Onlar hemen her gün toplumun karşısına çıkıp bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar ![]() ![]() Televizyon ve radyolarda söyledikleri, gazetelerde yazdıkları ile spor dünyamızda önemli bir yer tutuyorlar![]() ![]() Ortak özellikleri hemen her şeyin doğrusunu biliyor ve hemen hiçbir konuda yanılmıyor olmaları![]() ![]() Bu, elbette ki tuhaf bir durum Aynı zamanda burada kendiliğinden ortaya çıkan gülmece var İşte biz de bu gülmecenin peşine düştük![]() ![]() Sporun doğasına pek de uymayan ‘asık surat ciddiyetinin’ ve herşeyi biliyor gibi görünmeye çalışmanın yersizliğini göstermeye çalıştık![]() ![]() Elbette ki çok büyütülecek bir iş yaptığımızı düşünmüyoruz ama böyle bir şeyin bugüne kadar hiç yapılmamış olması da eksiklikti O eksikliğin minik bir bölümünü gidermeye çalışırken biraz da gülümsemenizi sağlayabilirsek ne mutlu bize![]() ![]() Hepinize iyi eğlenceler![]() ![]() Kitap kapağı ![]() |
|
|
|