Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
burroughs, kitabı, makine, william, yumuşak

Yumuşak Makine Kitabı - William S. Burroughs

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yumuşak Makine Kitabı - William S. Burroughs

Yumuşak Makine Kitap Özet - William S Burroughs Kitapları - Yumuşak Makine Kitap Tanıtım - Yumuşak Makine Kitap Fiyatı - Yumuşak Makine Ön Okuma

Kitap Özet

Beat kuşağının önemli temsilcilerinden William S Burroughs bu kuşağın yazarlarının edebiyatta yaptığı devrimi bir adım daha ileri götürmek için çarpıcı bir üçleme yazar Bu üçlemenin ilk kitabı olan Yumuşak Makine, okurları Burroughs'un içinde kutsal ya da tabu olan hiçbir şeyin bulunmadığı hayal dünyasının derinliklerine götürüyor Sert, yaratıcı, özgür, eğlenceli, şiirsel bir tonun egemen olduğu bu dünya tüm klişeleri dönüştürürken her alanda sonsuz bir özgürlüğün kapılarını da aralıyor

Nefret, parasızlık, savaş, baskı, aşk ve her tür bağımlılığın kol gezdiği bu dünyada tekinsiz bir yolculuğa çıkan okurları rahatsız edici, benzersiz, zorlu ve yaratıcı bir okuma serüveni bekliyor

Yumuşak Makine

William S Burroughs
· Sel Yayıncılık
· Basım Tarihi : 01 - 2011
· ISBN : 978-975-570-493-7
· Sayfa Sayısı : 140
· Çevirmen : Süha Sertabiboğlu
· Etiket Fiyatı : 1000 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com