|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çünkü, guillaume, karakterleri, konusu, musso, okur, seviyorum, yorumları, özeti |
![]() |
Çünkü Seni Seviyorum (Guillaume Musso) Özeti, Konusu, Karakterleri Ve Okur Yorumları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çünkü Seni Seviyorum (Guillaume Musso) Özeti, Konusu, Karakterleri Ve Okur YorumlarıYazar Adı: Guillaume Musso Çeviren: Zeynep Seymen Orijinal adı ve dili: Parce que je t'aime / Fransızca - Türkçe'de ISBN: 978-605-111-370-8 Sayfa sayısı: 232 Ebat: 14x23 cm Yayın tarihi: Ekim 2009 Her yazdığı roman milyonlara ulaşan, çağdaş romana damgasını vuran GUILLAUME MUSSO’dan zamanın ritmini yakalayan, içten, sımsıcak bir roman ![]() “Ve acı katlanılmaz olup artık darbelere karşılık veremediğinde, büzüşüp fırtınanın geçmesini beklersin ![]() ![]() ![]() Kendini çok fazla koruma, yoksa hiçbir şey hissetmez olursun ![]() ![]() Beş yaşındaki Layla, Los Angeles’ta büyük bir alışveriş merkezinde kaybolur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok değerli bir varlığı kaybetmenin ıstırabı, intikam ateşi, akıntıya kapılmış sürüklenen insanlar ![]() ![]() ![]() ![]() Fransız basınından: “Guillaume Musso yazmıyor, mümkün olan tüm anlatı yollarını izleyerek, hikâyesi tarafından kovalanıyormuşçasına nefes nefese koşuyor ![]() Son derece görsel bir edebiyat, sezgilerle yol alan bir gerilim…” Le Parisien “Çünkü Seni Seviyorum’da bir kitabı best-seller yapmak için gereken tüm malzeme var: gerilim, aşk, metafizik, yüksek tiraj ![]() Livres-Hebdo “Müthiş bir hayal gücü ve gerilim kokteyli ![]() ELLE “Guillaume Musso, polisiye roman yazarlarının çarpıcı metodunu kullanarak duygusal bir hikâye yaratma sanatında usta ![]() L’EXPRESS |
![]() |
![]() |
|