Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, arıyorum, erdoğan, ildız

Adam Arıyorum Adam - Erdoğan İldız

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adam Arıyorum Adam - Erdoğan İldız

Adam Arıyorum Adam - Erdoğan Ildız kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi
Adam Arıyorum Adam
Erdoğan Ildız

Cinius Yayınları

» Şiir

Fiyatı : 15,00 TL

Mart 2010, 342 sayfa, ISBN: 9786051270135

Kitap hakkında

Şiir çok şeyi, az kelime ile ifade etme sanatidir Makyajlı ve süslü oluşu da onu nesir den ayırır Bu anlamda şiir akıllı, süslü, makyajlı yazıdır Herkes bunu beceremez Şiir bu özelliğinden dolayı pek çok sanata ilham kaynağı olmuştur Şiir, şarkıların temelini, sevginin, nefretin ifadesini, dile getirmede her zaman başa oynamıştır

Ben de derslerimde sıkça şiiri kullandım İfademi güçlendiren şiirler yazdım Şiirlerimden feyz alanların baskısı ile işte karşınızdayım Yüzlerce şiirmden 200 kadarını bu kitaba aldık, beğenirseniz bunları, en az 5 kitap dolusu şiir daha yayına hazır Umarım şiirlerim sizler için de ilham kaynağı olur

Kucak dolusu sevgilerim ile

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com