Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değer, kerr, kitabı, miranda, ver

Kendine Değer Ver Kitabı - Miranda Kerr

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendine Değer Ver Kitabı - Miranda Kerr

Kendine Değer Ver Kitap Özet - Miranda Kerr Kitapları - Kendine Değer Ver Kitap Tanıtım - Kendine Değer Ver Kitap Fiyatı - Kendine Değer Ver Ön Okuma

Kitap Özet

Bazen zorluklar ve mu¨cadeleler hayatlarımızda tam ihtiyacımız olan şeylerdir…

Her çabayı, her mu¨cadeleyi ve her zorluğu memnuniyetle karşılamanızı dilerim…

Kanatlarınızı açmanızı ve uçmanızı dilerim!

Sizin de kendinize inanmanıza ve değer vermenize yardım edebilmek için ilhamımı sizlerle paylaşmak istedim

Kabiliyetlerinize inancınız varsa ve kendinizi nasılsa öyle kabul ediyorsanız, benzersiz yeteneklerinizi ortaya çıkaracaksınız Hepimizin kanatları var ama uçma cesaretini göstermek bizlere bağlı Umudum kelimelerimin ve kitabın içine yerleştirdiğim onaylamaların zor zamanlarda bile hayallerinize ulaşmak için gu¨çlenmenize yardım etmesidir Çalışmayla hayatta her şey mu¨mku¨ndu¨r - Miranda Kerr

Kendine Değer Ver
Miranda Kerr
Butik Yayıncılık
Fiyatı : 18,00 TL
Eylül 2011
250 sayfa
ISBN: 786055524326

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com