Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilinci, dogani, motivasyon, oğuzhan, yönetim

Yönetim Bilinci Ve Motivasyon Yönetim Bilinci Ve Motivasyon - Oğuzhan Dogani

Eski 08-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yönetim Bilinci Ve Motivasyon Yönetim Bilinci Ve Motivasyon - Oğuzhan Dogani

Yönetim Bilinci Ve Motivasyon Yönetim Bilinci Ve Motivasyon - Oğuzhan Dogani kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi
Yönetim Bilinci Ve Motivasyon

Oğuzhan Dogani
· Karma Kitaplar
· Basım Tarihi : 04 - 2010
· ISBN : 9786054044849
· Sayfa Sayısı : 145
· Etiket Fiyatı : 1000 TL

Kitap hakkında

YÖNETİM (leyime akla ilk gelen YÖNETMEKTİR, YÖNETİM; flitçe kemlimiziyönetebilmek, anlından YÖNETİCİLİK bilinciyle ve LİDERLİK ruhuyla, birlikle hareket ettiğimiz insanları en ringin şekilde motive ederek alnaçlarımız doğrultusunda II İSA RİYA TAŞIMA KUR! YÖNETMEK; Bireyin, Kendini yönelebilmesi, Bireyin, İlişkilerini yönelebilmesi Bireyin, İşini yönelebilmesi, Bireyin, Yaşamını yönelebilmesi ve kendi hayatına istediği doğrultuda kaliteli yaşam anları kalabilmişidir! Bu kitapta anlatılan yönelebilmenin yolu; fe ve dış iletişimlerimizi dengelemeyi bir sistem haline getirerek, zihnimizi kontrol edebilmek

Başarılı olma yolunda, en doğru, yapıcı ve çözümcü! düşünceler üretebilmek için kendimize sormamız gereken doğru soruları, nasıl sormamız gerektiğini, Bireysel sorumluluğumuzu üstlenmenin ve başarılı bir yönetici olabilmenin, ancak yönetim bilinci ve motivasyon gücüyle mümkün olabileceğini gösteren bir anlatımdır "Bilginin hayatınıza ışık tutması ve yol göstermesi temennilerimizle "

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com