Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alpat, anıları, askerinin, levent, osmanlı

Bir Osmanlı Askerinin Anıları - Levent Alpat

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Osmanlı Askerinin Anıları - Levent Alpat

Bir Osmanlı Askerinin Anıları - Levent Alpat - Kitap Özet

Kitap Özet

“1910 senesinden 1923 senesine kadar Osmanlı Hükümeti topraklarında gitmediğim ve savaşlara katılmadığım pek az yer kaldı Hem de çok kısmını yürüyerek… Cephelerden bir Bağdat Cephesi'ne gitmedim Hatta ve hatta esir bile oldum

Bunları, anılarımda okuyacaksınızBütün bu yazdıklarım aynendir Ne ilave ne de abartı yaptım Bunları okuduktan sonra, o senelerde yetişmiş olan bizleri karşınıza alarak o dönemin yorumunu yaparsanız, göreceksiniz ki çok sağlam bir nesilmişiz, öyle kolay kolay ölmedik; ama yavaş yavaş eridik ve bugüne geldik
Hamit ERCAN

Kitap Kapak

00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com