![]() |
Alaca Bir Öfke - Hikmet Çetinkaya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alaca Bir Öfke - Hikmet ÇetinkayaAlaca Bir Öfke - Hikmet Çetinkaya Alaca Bir Öfke kitap özeti - Alaca Bir Öfke kitap tanıtımı Özeti Kuzey rüzgarı gelip geçti ![]() ![]() ![]() Yine tek bir yaprak kıpırdamıyor dışarıda ![]() ![]() ![]() Bir zaman tünelinden geçtim ![]() ![]() ![]() Yıllar önceye döndüm ![]() ![]() ![]() Onlar çocuktu ![]() ![]() ![]() Hüzünleri, sevinçleri uçsuz bucaksız mağaralarda yitip gitmişti ![]() ![]() ![]() Yaşamlarının en güzel günlerini cezaevlerinde geçirmişler, geçiriyorlardı ![]() ![]() ![]() Umutların bir rüzgar gibi dağıldığı gecelerde, karanlığın aydınlığa uşamasını bekliyorlardı ![]() ![]() ![]() İşkenceden geçmişti hepsi ![]() ![]() ![]() Yaşları 17-18'idi ![]() ![]() ![]() Gözlerimi yumdum birden ![]() ![]() ![]() Gecenin kanat çırptığı, umudun yok olduğu hücreleri düşündüm ![]() ![]() ![]() Ey benim aydınlık günleri bekleyen Türkiyem! ![]() ![]() Ey benim ölüme alkış tutan halkım! ![]() ![]() ![]() Ey benim şafağın yolunu aç suskun akşamların hüznünü yaşam biçimi sanan insanım! ![]() ![]() ![]() Ey benim özgürlükleri Erbakan Hoca'nın takkesinden arayan romantik aydınım! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|