Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
artar, başarılı, dilek, kitabı, koçun, sırları

Başarılı Koçun Sırları Kitabı - Dilek Artar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Başarılı Koçun Sırları Kitabı - Dilek Artar



Dilek Artar Başarılı Koçun Sırları kitap tanıtımı - kitap özeti



Kitabın künyesi


Başarılı Koçun Sırları

Dilek Artar


Sepya Yayıncılık

Fiyatı : 10,00 TL

Temmuz 2010,

147 sayfa,

ISBN: 9789944822770



Kitap hakkında


Bu kitabı okuyarak insanların üstün becerilerini ortaya çıkarmayı amaçlayan bir kişisel gelişim sistemi olan koçluk hakkında kolay uygulanabilen akılcı ve pratik yöntemler öğrenebilirsiniz Şirketlerin çalışanlarına sağladığı profesyonel destekler konusunda çalışanların ve özel eğitimcilerin başvuru niteliğinde olan kitap, birçok başarı öyküsünün anahtarı olacak!


Koçluk eğitimindeki püf noktalarını okuyucunun ilgisini canlı tutarak anlatan bu kitabın diğer kitaplardan farkı, detayları ve önemli reçeteleri okuyucuyu sıkmadan aktarması ve çözüm odaklı olmasıdır Bu kitabı ''Koçluk'' ile ilgilenen herkes okumalıdır Kitap açık ve anlaşılır bir Türkçe ile yazılmış ve kariyerinde başarıyı hedeflemiş yöneticiler ve kariyer koçları için yol gösterici olarak dikkat çekmektedir


Ertan Fırat / Aviva Sigorta A Ş Genel Müdürü


Koçluğun insan kaynakları yönetiminde vazgeçilmezleri arasında yerini aldığından beri arayışı içinde olduğum, yönetici arkadaşlarımın performans döngüsünde günlük koçluk uygulamalarında kullanılabilecekleri kılavuz gereksinimi için mükemmel bir kaynak olduğunu düşünüyorum Ayrıca, koçların, organizasyonlarda arzulanan katkıları sağlayabilmesi için, sahip olmaları gereken kişilik yapısı ve dünya görüşünün ipuçlarını da bulabildiğim bu kitabı tüm yönetici ve koç adayı arkadaşlarıma hararetle tavsiye ediyorum


Ahmet Gökçesu / Doluca A Ş İnsan Kaynakları Direktörü


Kitap kapağı


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.