![]() |
Şelale Altında Durmak Kitabı - Ahmet Çağan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şelale Altında Durmak Kitabı - Ahmet ÇağanŞelale Altında Durmak Kitabı Kitap Özet - Ahmet Çağan Kitapları Tanıtım - Kitap Fiyatları Kitap Özet İnsanın kendini tanıyabilmesi, derinliklerinde yatan yeteneklerini, geliştirilebilir özelliklerini keşfedebilmesi için bir kılavuz ![]() ![]() ![]() Turgut Özakman, Yazar Bu gibi kitapları okurken, bir elde kalem bulundurmak gerekir ![]() ![]() Müjdat Gezen, Sanatçı İnsanın kendisini ve başkalarım tanıması ve yönlendirmesi için son derece yararlı bir başucu kitabıdır ![]() ![]() Prof ![]() ![]() Hep hayata dair bir şeylerin "farkında" olabilmeyi, hep iki adım önde yaşayabilmeyi isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuğçe Güder, 2005 Best Model of The World İnanıyorum ki, pek çok okuyucu kendinden ve çevresinden çok farklı örnekler bulacak; insana, hayata, ilişkilere dair pek çok konuda yeniden düşünecek ![]() ![]() ![]() Galip Yorgancıoğlu, CEO, Mey İçki San ![]() ![]() ![]() İş piyasasında daha iyi olabilmek için, bir kendinizi keşif macerası içine girmek isterseniz; teknik bilgileri, pratik çözümleri, yerli ve yabancı başarılı kişilerin paylaştırılan ile kendinizi geliştirebileceğiniz alanları bulmanıza ve uygulamanıza yardımcı olacak bir kitap olarak herkese öneririm ![]() Levent Erkan, DeLeeuıv International Ülke Yöneticisi Kitap Ön Yüzü Kitap Künyesi Şelale Altında Durmak - Ahmet Çağan · Alfa Yayınları · Basım Tarihi : 10 - 2010 · ISBN : 9786051062198 · Sayfa Sayısı : 290 · Etiket Fiyatı : 15 ![]() |
![]() |
![]() |
|