Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gece, günaydın, gürpınar, ikbal

Günaydın Gece - İkbal Gürpınar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günaydın Gece - İkbal Gürpınar

Günaydın Gece - İkbal Gürpınar kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi
Günaydın Gece
İkbal Gürpınar

Timaş Yayınevi
160 sayfa, 2 hamur, ISBN: 9799752630788; Boyut: 14 x 20 cm; Baskı Tarihi: Eylül 2007 2004
Özgün Dili: Türkçe

Kitap hakkında

"Güzellik bakan gözdeymiş Niyetmiş her şeyi güzelleştiren, olmazları olduran Sevgi, açılmayacak sanılan, üzerine kilit vurulan tüm kapıların anahtarıymış Tam da ümitsizliğe düşmeye ramak kala doğuruvermiş güneşi üzerimize Yaradan; parlak ve sıcak Tatlı dille, güler yüzle söylenen sözlere doyulmazmış
Bu kitap, güler yüzle, düşünerek okunsun, yüreklerde sevgi dokunsun, insanlar sevdiklerine sevgiyle dokunsun, ellerindekinin kıymetini bilsin, yurdunu sevsin, kendini tanısın, bilsin diye yazıldı Bir gece sabaha karşı ciyaklayarak dünyaya geldiğini cümle aleme duyuran çocuklar gibi, gece, sabaha karşı yazılmaya başlandı
Herkes bana sorup dururken 'Nasıl oluyor da bu kadar pozitif bir insan olmayı başarabiliyorsunuz?' diye Dilersek, karanlıkları bile nasıl aydınlatabileceğimizi, geceleri nasıl gündüz yapabileceğimizi anlattım dilim döndüğünce
Hep birlikte söyleyelim hadi Günaydııınnn gece!"

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com