Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lancelot, percy, walker

Lancelot - Walker Percy

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lancelot - Walker Percy

Lancelot - Walker Percy kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Lancelot
Walker Percy
Ayrıntı Yayınları / Edebiyat Dizisi
Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce)
232 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 13 x 20 cm
ISBN : 9789755395616
2010
Çeviri : Suzan Aral Akçora

Kitap hakkında

Walker Percy, kurgu ve kurgu olmayan dokuz kitabın yazarı National Book Award da dâhil olmak üzere birçok ödül aldı ve çağdaş Amerikalı yazarların en önemlilerinden biri olarak kabul ediliyor

Hayal kırıklığına uğramış liberal bir avukat olan Lancelot Andrews Lamar, kendini hatırlanmaya değmez gibi görünen anılarla bir akıl hastanesine kapatılmış bulur "Eski bir dostu"yla karşılaşması karanlık bir şiddetle dolu yolculuğunu düşünme fırsatı verir ona Yolculuk, küçük kızının babası olmadığını tesadüfen keşfettiği gün başlamıştır Bu keşif onun modern Amerika'nın yozlaşma sürecini tersine çevirme ve yeni bir şövalyelik ve romans çağı başlatma saplantısını tetiklemiştir Lancelot giderek artan bir öfkeyle, parlak bir şövalye haline gelmiştir; ama romansın değil, intikamın şövalyesi Zamanımızın Yuvarlak Masa Şövalyesi, eski dostuna ne yapacağını şöyle anlatır: "Ne yapacağımı bilmek istediğini söylüyorsun Pekâlâ Sana memnuniyetle söylerim çünkü bu sabah uyandığımda ilk defa tam olarak ne yapacağımı biliyordum Sana kolaylık olsun diye bunu basit bir skolastik tasım olarak ifade edebilirim: Sodom'da yaşıyoruz Tanrı ya vardır ya yoktur Eğer varsa, Sodom'a daha fazla hoşgörü göstermeyecektir Eğer Tanrı yoksa buna hoşgörü göstermeyecek olan Tanrı değil, ben olacağım
(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com