Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akın, halim, kitabı, lalencik

Lalencik Kitabı - Halim Akın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lalencik Kitabı - Halim Akın

Lalencik Kitap Özet - Halim Akın Kitapları Tanıtım - Kitap Fiyatları

Kitap Özet

Lalencik Bu baharda gelmedin, hayaller suya düştü Açan tüm papatyalar, bir bir boynunu büktü Akasyadan boynuna, gerdanlık yapacaktım, Gelmedin sen sevdiğim, onlarda çiçek döktü

Kocaman bir uçurtma, yapıp uçuracaktık Salıncaklar kuracak, binip sallanacaktık En büyük hayalimiz, değil miydi sevdiğim Papatyalar üstünde, yatıp sarılacaktık

Laleler gelincikler, süsledi tüm kırları Arılara bal oldu, özleriyle tozları Seni bekleyen kalbim, hasretinle sızladı Bu yılda böyle geçti, yaşamadık baharı

Değişmeyen bir şey var, seni çok özlüyorum Geleceksin diyerek, yolunu gözlüyorum Yeter ki gel sevgilim, beklemeye razıyım Başka sevda istemem, ben seni seviyorum

Baharda açan çiçek, gün gelince solacak Yüreğimde çiçeksin, hep benle yaşayacak Sen benim “lalenciğim”, isminde bana özel Sevgimle yaşayacak, bir ömür var olacak
Halim AKIN

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

Lalencik - Halim Akın
· Göl Kitap
· Basım Tarihi : 10 - 2010
· ISBN : 9786054425068
· Sayfa Sayısı : 160
· Etiket Fiyatı : 800 TL
· Göl Kitap
· Basım Tarihi : 10 - 2010
· ISBN : 9786054425068
· Sayfa Sayısı : 160
· Etiket Fiyatı : 800 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com